Bondgårdsdjur cupcakes!

Ta med ditt barn eller barnbarn på en rolig cupcakekurs på Ultimate Cake!

Här lär vi oss hur man gör skojiga cupcakes med bondgårdsdjur tillsammans. Vi jobbar med sugarpaste och utstickare, vi spritsar och lär oss använda mönstermattor. Varje kursdeltagare, barn som vuxen, får fyra stycken cupcakes som vi sedan spritsar och dekorerar med egengjorda dekorationer. Kursen varar mellan 1,5 och 2 timmar. Lämplig ålder 7-13 år.

Självklart får ni RIKTIGA cupcakes att dekorera, samt en presentationsask för att kunna frakta hem era skapelser!.

Högsta hygienstandard hålls i kurslokalen! Ytorna torkas med desinficeringsmedel både innan och efter kurstillfället. Verktyg diskas i maskin i 80 grader.

Datum:
Lördag 19 augusti

Tid:
09.00-11.00

Plats:
Ultimate Cake i Malmö (karta finns på startsidan för kursprogrammet).

Pris:
995 kronor/(förälder+barn)

För frågor eller anmälningar ring oss på 040 6118859 eller e-posta på info@ultimatecake.se.

Om kursledaren: Shelley Nichols, grundare av Ultimate Cake, har jobbat med sockerkonst i 20 år och besitter gedigna kunskaper inom ämnet. Hon är utbildad lärare, väldigt pedagogisk och alltid väl förberedd.

Kurslokalen är rymlig med bra belysning, och alla kurser planeras grundligt, moment för moment. Kurslokalen finns i ett lugnt område med gott om parkering och bra bussförbindelser (linje 1 och 3).

Tyvärr har vi inte möjlighet att erbjuda allergivänliga bakverk.

(Texten ovan är skyddad av svensk upphovsrätt och får inte i någon som helst form kopieras eller användas i omarbetat skick.)

©Ultimate Cake 2023