Cake Coma Unicorn!!

Lär dig modellera denna urgulliga enhörning - som klart har förätit sig på tårta!

Vi lär oss:
*skillnaden mellan olika sorters sockerdeg samt när och hur man använder dem
*hur man spacklar tårtor
*spritsning
*grunderna i figurmodellering
*hur man modellerar för hand
*vilka modelleringsverktyg är bäst och hur man använder dem
*hur man använder pulverfärg för att få liv i detaljer
*vilken sorts livsmedelsfärg som är bäst samt hur sockerdeg färgas in
*att använda metalliska färger för att framhäva detaljer
*hur man lägger upp ett arbetsschema för olika moment inom tårtdekoration
*många andra tips och råd

Alla verktyg och allt material finns på plats. Vi använder riktiga tårtor i denna kurs. Självklart får varje kursdeltagare en låda för att kunna frakta hem sin skapelse.

Åldersgräns: 16 år

Högsta hygienstandard hålls i kurslokalen! Ytorna torkas med desinficeringsmedel både innan och efter kurstillfället. Verktyg diskas i maskin i 80 grader. Kursdeltagarna delar inte på verktyg.

Enbart tre kursdeltagare tas emot per kurstillfälle, i en lokal som är 45 kvm, så det är enkelt att hålla avstånd.

Munskydd krävs. Om kursdeltagarna inte har egna, så erbjuder vi CE-märkta engångsmunskydd!

Datum:
Lördag 17 april

Tid:
09.00-13.00

Plats:
Ultimate Cake i Malmö (karta finns på startsidan för kursprogrammet).

Pris:
1295 kronor per deltagare

För frågor eller anmälningar ring oss på 040 6118859 eller e-posta på info@ultimatecake.se.

Om kursledaren: Shelley Nichols, grundare av Ultimate Cake, har jobbat med sockerkonst i 20 år och besitter gedigna kunskaper inom ämnet. Hon är utbildad lärare, väldigt pedagogisk och alltid väl förberedd.

Kurslokalen är rymlig med bra belysning, och alla kurser planeras grundligt, moment för moment. Kurslokalen finns i ett lugnt område med gott om parkering och bra bussförbindelser (linje 1 och 3).

Tyvärr har vi inte möjlighet att erbjuda allergivänliga bakverk.

(Texten ovan är skyddad av svensk upphovsrätt och får inte i någon som helst form kopieras eller användas i omarbetat skick.)

©Ultimate Cake 2021