Vi gör juliga och skojiga cupcakes - kurs för förälder/barn

Vi har fått extremt många önskemål om just barnkurser, och har nu tagit fram en förälder/barn cupcakekurs! Ta med ditt barn eller barnbarn och få expertvägledning med era cupcakedekorationer!

Här lär vi oss hur man gör skojiga cupcakes med julmotiv tillsammans. Vi jobbar med sugarpaste och utstickare, vi spritsar och lär oss använda blompasta. Varje kursdeltagare, barn som vuxen, får fyra stycken cupcakes som vi sedan dekorerar med sockerdeg och strössel. Kursen varar mellan 1,5 och 2 timmar. Lämplig ålder 6-15 år.

Självklart får ni RIKTIGA cupcakes att dekorera, samt en presentationsask för att kunna frakta hem era skapelser! Alla verktyg och allt material finns på plats.

Om kursledaren: Shelley Nichols, grundare av Ultimate Cake, har jobbat med sockerkonst i 20 år och besitter gedigna kunskaper inom ämnet. Hon är utbildad lärare, väldigt pedagogisk och alltid väl förberedd.

Kurslokalen är rymlig med bra belysning, och alla kurser planeras grundligt, moment för moment. Kurslokalen finns i ett lugnt område med gott om parkering och bra bussförbindelser. Vi bjuder på kaffe/te och lite sött tilltugg.

Tid och plats:
Torsdag 21 december klockan 10.00-12.00 i vår kurslokal på Pilåkersvägen 5C (karta finns på startsidan för kursprogrammet).

Antal platser:
7 x (1 förälder+1 barn 7-13 år).

Pris:
895 kronor per förälder+barn.

Anmälan och betalning:
Om ni vill delta, skicka ett mail till oss. Ange vilken kurs ni vill gå och när (viktigt!) samt namn och telefonnummer. Om du fått plats på kursen kommer ni att få e-post från oss med information om betalning. Observera att ni måste betala i förskott innan sista betalningsdatum och att det inte går att avboka när ni väl betalat. Om ni inte betalar i tid går er plats till nästa par på listan.

Obs!
Cupcakes (4 st) och de dekorationer ni själv gör kan ni ta med hem efteråt (cupcakes kan också frysas)! De ingår i kursavgiften.
(De verktyg vi använder är bara till låns och dessa måste lämnas tillbaka i slutet av kursen! Alla kursdeltagare får en rabattkupong, så att ni kan köpa egna verktyg efter kursen, om ni vill börja tillämpa era kunskaper hemma.)