Vi lär oss fylla, täcka och stapla en tvåvåningstårta!

I denna kurs går vi igenom grunderna i hur man fyller, täcker och staplar tvåvåningstårtor. Vi lär oss:

Självklart får deltagarna RIKTIGA tårtor att jobba med, samt en tårtkartong för att kunna frakta hem sin skapelse (tårtan kan frysas)!

Om kursledaren: Shelley Nichols, grundare av Ultimate Cake, har jobbat med sockerkonst i 20 år och besitter gedigna kunskaper inom ämnet. Hon är utbildad lärare, väldigt pedagogisk och alltid väl förberedd.

Kurslokalen är rymlig med bra belysning, och alla kurser planeras grundligt, moment för moment. Kurslokalen finns i ett lugnt område med gott om parkering och bra bussförbindelser. Vi bjuder på kaffe/te och lite sött tilltugg.

Tid och plats:
Söndag 19 november klockan 09.00-13.00 i vår kurslokal på Pilåkersvägen 5C (karta finns på startsidan för kursprogrammet).

Antal platser:
11 personer

Pris:
1 195 kronor per deltagare.

Anmälan och betalning:
Om du vill delta, skicka ett mail till oss. Ange vilken kurs du vill gå och när (viktigt!) samt namn och telefonnummer. Om du fått plats på kursen kommer du att få e-post från oss med information om betalning. Observera att du måste betala i förskott innan sista betalningsdatum och att det inte går att avboka när du väl betalat. Om du inte betalar i tid går din plats till nästa person på listan.

Obs!
De verktyg vi använder är bara till låns och dessa måste lämnas tillbaka i slutet av kursen! Alla kursdeltagare får en rabattkupong, så att ni kan köpa egna verktyg efter kursen, om ni vill börja tillämpa era kunskaper hemma.

Obs!
Man måste ha fyllt 16 år för att gå den här kursen!