Sockerblommor med gästläraren Robert Haynes från England

Missa inte detta tillfälle att lära av en legendarisk sockerkonstnär!!!!
Robert Haynes besöker Malmö för andra gången! Ingen annan sockerblomsnisse kan mäta sig med honom. Tillbringa tre dagar med Robert och lär dig hans unika sätt att skapa verklighetstrogna sockerblommor! Robert är en av världens främsta mästare när det gäller sockerblommor - mer verklighetstrogna gör faktiskt ingen annan. Man behöver bara titta på hans hemsida för att häpna! Han är extremt pedantisk, mycket pedagogisk och rolig som bara den. Han är perfektionist och hans blommor är både arbetsintensiva och tidskrävande att tillverka under kursens gång. (Det finns många fler bilder på Roberts egen hemsida.)

Det blir en rossort som heter Memory Lane, doftranka (Stephanotis - som är en fantastisk fin s k filler flower), samt lite grönt. Förkunskaper behövs - man måste ha erfarenhet av trådade sockerblommor för att kunna vara med.

Observera att vi kommer att använda blompasta/flowerpaste/gumpaste och INTE kallporslin. Vi har allt som behövs - det enda du behöver ta med är bra humor och ett par metall ballverktyg. Kursen ges på engelska. Den kommer inte att tolkas men jag är självklart på plats ifall det krånglar sig med språket. Lunch ingår båda dagar - såväl som kaffe, te, mineralvatten, färsk frukt och fika! Tyvärr har vi inte möjlighet att erbjuda specialkost. Kyl och mikro finns ifall du vill ta med egen läsk eller specialkost.

Obs!
Vi kommer att använda Roberts egna bladnervsmarkörer till blommor och blad. Bladnervsmarkörerna och utstickarna delar vi på under kursens gång. Om man inte vill dela på bladnervsmarkörer och utstickare finns möjlighet att köpa dem som ett tillägg och då äger man dem för alltid! Observera att priset för tilläggspaketen är vårt inköpspris och vi har ingen vinst alls på försäljning av dessa. Vi har tre olika tilläggspaket för bladnervsmarkörer och utstickare.
*Ros 787 SEK- (4 bladnervsmarkörer, 7 utstickare)
*Doftranka 963 SEK - (8 bladnervsmarkörer, 2 utstickare)
*Båda seten 1750 SEK (12 bladnervsmarkörer, 9 utstickare)

Tid och plats:
Del 1: fredag 6 oktober 09.00-17.00
Del 2: lördag 7 oktober 09.00-17.00.
Del 3: söndag 8 oktober 09.00-17.00.
Platsen är i alla tre fallen vår kurslokal på Pilåkersvägen 5C (karta finns på startsidan för kursprogrammet).

Antal platser:
12 personer (de första tolv får plats).

Pris:
(to be added) per deltagare.
Alla priser är inklusive moms. Glöm inte att kursavgiften, bladnervsmarkörerna, hotell- och resekostnaderna, m.m., är avdragsgillt om man är egenföretagare. Dagstraktamente gäller.

Anmälan och betalning:
Om du vill delta, skicka ett mail till oss. Ange vilken kurs du vill gå och när (viktigt!) samt namn och telefonnummer. Om du fått plats på kursen kommer du att få e-post från oss med information om betalning. Observera att du måste betala i förskott innan sista betalningsdatum och att det inte går att avboka när du väl betalat. För just denna kurs finns det möjlighet att dela upp betalning, kontakta oss angående detta i så fall. Om du inte betalar i tid går din plats till nästa person på listan.