Vi gör sockerblommor!

Vi gör ett fint projekt med trådade cymbidiumorkidéer, hjärtan på tråd och lavendel. Det du lär dig kan du naturligtvis senare använda för att göra andra typer av sockerblommor. Du lär dig grunderna i blomstermodellering!

Vi lär oss:

Alla verktyg och allt material finns på plats. Självklart får varje kursdeltagare en fin kruka att ta med hem.

Om kursledaren: Shelley Nichols, grundare av Ultimate Cake, har jobbat med sockerkonst i 20 år och besitter gedigna kunskaper inom ämnet. Hon är utbildad lärare, väldigt pedagogisk och alltid väl förberedd.

Kurslokalen är rymlig med bra belysning, och alla kurser planeras grundligt, moment för moment. Kurslokalen finns i ett lugnt område med gott om parkering och bra bussförbindelser. Vi bjuder på kaffe/te och lite sött tilltugg.

Tid och plats:
Del 1: lördag 12 augusti klockan 09.00-17.00
Del 2: söndag 13 augusti 09.00-17.00.
Platsen är i båda fallen vår kurslokal på Pilåkersvägen 5C (karta finns på startsidan för kursprogrammet).

Antal platser:
10 personer (de första tio får plats).

Pris:
1 695 kronor per deltagare.

Anmälan och betalning:
Om du vill delta, skicka ett mail till oss. Ange vilken kurs du vill gå och när (viktigt!) samt namn och telefonnummer. Om du fått plats på kursen kommer du att få e-post från oss med information om betalning. Observera att du måste betala i förskott innan sista betalningsdatum och att det inte går att avboka när du väl betalat. Om du inte betalar i tid går din plats till nästa person på listan.

Obs!
Din kruka med blommor tar du med hem efteråt. De ingår i kursavgiften.
(De verktyg vi använder är bara till låns och dessa måste lämnas tillbaka i slutet av kursen! Alla kursdeltagare får en rabattkupong, så att ni kan köpa egna verktyg efter kursen, om ni vill börja tillämpa era kunskaper hemma.)